زبان خود را انتخاب کنید

آخرین مهلت ارسال خلاصه مقاله: ۳۰ آبان ۱۴۰۳

پیام کنگره

«به نام آن که جان را فکرت آموخت»

با سلام و احترام

مهم‌ترین پدیدار قرن حاضر تا امروز، بی‌تردید رشد و توسعه‌ی شگفت‌انگیز هوش مصنوعی و امکانات نو و شگرفی است که به‌دنبال این توسعه به بشر عرضه می‌شود. علوم و فناوری‌های تولید مثل و درمان ناباروری نیز از جمله عرصه‌هایی است که در پرتو رشد و گسترش هوش مصنوعی دستخوش تحولاتی ژرف می‌شود و هرچند ما هنوز در آغاز راه این تحول‌ می باشیم، اما قطعاً در آینده‌ای نزدیک شاهد انقلاب هوش مصنوعی در این عرصه نیز خواهیم بود.

بسیار خرسند و مفتخریم که مجموعه بزرگ ابن‌سینا، با یاری پروردگار، این بار نیز پیشگام برگزاری یک رویداد بزرگ بین‌المللی در این حوزه است. کنگره بین‌المللی «کاربرد هوش مصنوعی در درمان ناباروری» با همکاری تیم‌های توانمند علمی و اجرایی در تاریخ ۲۱ تا ۲۳ آذر ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

ما بر آنیم تا در این کنگره بین‌المللی متخصصان برجسته در زمینه‌های هوش مصنوعی، یادگیری ماشین، زنان و زایمان، ارولوژی، جنین‌شناسی و اخلاق زیستی را گرد هم آوریم تا درباره چگونگی تحول‌آفرینی هوش مصنوعی در تشخیص و درمان ناباروری به بحث و تبادل نظر بپردازیم.

در این کنگره‌ی بین‌المللی که به محورهای مهم و کاربردی، از جمله مدل‌های پیش‌بینی مبتنی بر هوش مصنوعی بر موفقیت IVF، کاربردهای یادگیری ماشین در انتخاب جنین، تحلیل خودکار کیفیت اسپرم و تخمک، ملاحظات اخلاقی در فناوری‌های کمک‌باروری مبتنی بر هوش مصنوعی و آینده‌ی طرح‌های درمان باروری شخصی‌سازی شده اختصاص دارد، می‌کوشیم تا با فراهم‌آوردن فضایی پویا، دوستانه و تعاملی، یک رویداد علمی پربار و ماندگار را با حضور متخصصان و محققان نامدار ایران و جهان رقم بزنیم و با افتخار از پژوهشگران، پزشکان، متخصصان هوش مصنوعی و یادگیری ماشین و دانشجویان گرامی دعوت می‌کنیم تا در این رویداد بزرگ به ما بپیوندند.

برگزاری این کنگره‌ی بین‌المللی، چنان که شایسته‌ی نام ایران و جایگاه میهن عزیزمان در عرصه‌ی علم و فناوری است، تنها با همراهی و مشارکت شما عزیزان میسر خواهد بود و از این رو، همکاران توانمند مجموعه ابن سینا در کمیته‌های علمی و اجرایی این کنگره مشتاقانه پذیرای حضور و همکاری همه‌ی پژوهشگران و متخصصان و نیز، تمام مراکز و نهادهای علمی، پژوهشی، فناور و صنعتی‌ که تمایل دارند به هر نحو در برگزاری هرچه پربارتر این رویداد بین‌المللی سهیم باشند.

اینجانب، به‌عنوان رئیس کنگره‌ و همکاران دبیرخانه‌ی علمی و اجرایی کنگره‌ با اشتیاق منتظر ایده‌ها، پیشنهادات و همکاری‌های شما عزیزان در برگزاری باشکوه، پربار و ممتاز این رویداد هستیم تا از این طریق بتوانیم فصلی نو را در توسعه‌ی کاربرد هوش مصنوعی در درمان ناباروری و تبیین ملاحظات اخلاقی مربوط به آن رقم بزنیم.

به امید همراهی و دیدار شما سروران ارجمند.

<a href=https://www.avicenna.ac.ir/fa/chairmanship/about target=_blank>دکتر محمدرضا صادقی</a>

دکتر محمدرضا صادقی

رییس پژوهشگاه ابن سینا و رییس کنگره

<a href=https://www.avicennaclinic.ir/fa/home/doctors/soheila-arefi target=_blank>دکتر سهیلا عارفی</a>

دکتر سهیلا عارفی

دبیر علمی کنگره - حوزه پزشکی

با نام و یاد خداوند بزرگ

کنگره بین المللی کاربرد هوش مصنوعی در درمان ناباروری در روزهای ۲۱، ۲۲ و ۲۳ آذر ماه سال 1403 برگزار خواهد شد.

با توجه به پیشرفت‌ها و تغییرات شگرفی که در سال‌های اخیر در درمان ناباروری و همچنین رشد هوش‌های مصنوعی و استفاده از آن‌ها در انواع روش‌های درمانی صورت گرفته است، نیاز به تبادل اطلاعات در این زمینه در بین همکاران بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود.

بر این اساس، در این همایش ما با دعوت از برترین اساتید شاغل در حوزه‌های درمان ناباروری و هوش مصنوعی قصد آشنایی بیشتر با این تکنولوژی به روز و یافتن ابعاد مختلف کاربرد هوش مصنوعی در درمان ناباروری را داریم.

این تکنیک‌ها و تکنولوژی هم‌اکنون در بسیاری از کشورهای پیشرفته در حال اجرا است و در طی چند سال آینده ما نیز مواجهه بیشتری با این مفهوم خواهیم داشت.

همچنین جهت آشنایی همکاران با تکنیک‌های جدید استفاده از هوش مصنوعی، علاوه بر استفاده از نظرات اساتید و همکاران داخلی، میهمانان خارجی و سرشناس بین‌المللی نیز خواهیم داشت.

در پایان ضمن سپاس از اعضای محترم هیات رئیسه پژوهشگاه ابن سینا و اعضای کمیته علمی و اجرایی کنگره، امیدوارم با شرکت شما سروران گرانقدر در این کنگره، هر چه بیشتر بر غنای علمی و شکوه این کنگره افزوده شود.

به نام خدا

اساتید محترم، پژوهشگران گرامی، و شرکت‌کنندگان عزیز،

با سلام و احترام،

با کمال خوشوقتی و افتخار، به شما خوش‌آمد می‌گویم به کنگره کاربرد هوش مصنوعی در درمان ناباروری. این کنگره فرصتی بی‌نظیر برای گردهمایی دانشمندان، پژوهشگران و متخصصان از حوزه‌های مختلف پزشکی و علوم کامپیوتر است تا به تبادل دانش و تجربیات بپردازند و افق‌های نوینی در درمان ناباروری به کمک هوش مصنوعی باز کنند.

هوش مصنوعی در سال‌های اخیر تحولات چشمگیری در علوم پزشکی ایجاد کرده و قابلیت‌های بی‌بدیلی در تشخیص، پیش‌بینی و درمان بیماری‌ها به ارمغان آورده است. در حوزه ناباروری، این فناوری می‌تواند به بهبود فرآیندهای درمانی، افزایش دقت تشخیص و پیش‌بینی نتایج درمان کمک کند و در نهایت، شانس موفقیت زوج‌های نابارور را افزایش دهد.

این کنگره با هدف بررسی آخرین دستاوردها و پژوهش ها در این زمینه برگزار شده و فرصتی برای تعامل بین پژوهشگران و متخصصان فراهم کرده است. امیدوارم که مباحث مطرح شده در این کنگره بتواند مسیر جدیدی را برای پژوهش ها و کاربردهای عملی هوش مصنوعی در درمان ناباروری باز کند و بهبودهای چشمگیری در این حوزه به همراه داشته باشد.

از تمامی سخنرانان، پژوهشگران و شرکت‌کنندگانی که با حضور خود به غنای علمی این کنگره خواهد افزود، صمیمانه تشکر می‌کنم. همچنین، از تیم اجرایی و تمامی دست‌اندرکارانی که با تلاش و همت خود زمینه‌ساز برگزاری این رویداد علمی می گردند، قدردانی می‌کنم.

امید است که با همکاری و هم‌اندیشی همه شما عزیزان، بتوانیم به بهبود سلامت جامعه و افزایش امید به فرزندآوری در زوج‌های نابارور کمک کنیم.

با آرزوی موفقیت و بهره‌برداری حداکثری از این رویداد علمی

<a href=https://sharif.edu/~beigy/ target=_blank>دکتر حمید بیگی</a>

دکتر حمید بیگی

دبیر علمی کنگره - حوزه علوم کامپیوتر و هوش مصنوعی

<a href=https://www.avicenna.ac.ir/fa/education/about-education-deputy target=_blank>صفورا سلیمانی فخر</a>

صفورا سلیمانی فخر

معاون آموزشی پژوهشگاه ابن سینا و دبیر اجرایی کنگره

به نام خداوند لوح و قلم / حقیقت‌نگار وجود و عدم

با سلام و درود،

در سایه‌ی عنایت پروردگار مهربان و با نام و یاد او، مجموعه‌ی بزرگ ابن‌سینا، به‌عنوان یکی از پیشگامان طرح و کاربرد مباحث نوین و پیشرو در سپهر دانش و پژوهش کشور، بر آن است که یک رویداد بزرگ بین‌المللی دیگر را در حوزه‌ای نوین و کاربردی برگزار کند.

هوش مصنوعی پدیداری است که در حال ایجاد تحولات بنیادین در تمام حوزه‌هاست و حوزه‌ی فناوری‌های نوین تولید مثلی نیز بی‌شک در سایه‌ی رشد و توسعه هوش مصنوعی دستخوش تغییر و رشد خواهد شد. از این رو، پژوهشگاه و مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا با درک ضرورت پرداختن به این موضوع، کنگره بین‌المللی «کاربرد هوش مصنوعی در درمان ناباروری» را با حضور استادان و متخصصان نامدار ایران و جهان در تاریخ ۲۱ تا ۲۳ آذر ۱۴۰۳ برگزار خواهد کرد.

اینجانب، به‌عنوان دبیر اجرایی این کنگره بین‌المللی مفتخرم که با همراهی همکاران ارجمندم در کمیته‌ی اجرایی، میزبان اساتید و متخصصان برجسته‌‌ و صاحب‌نظر و همچنین، همه‌ی فعالان، پژوهشگران، دانشجویان و علاقمندان حوزه‌های هوش مصنوعی، پزشکی و علوم و فناوری‌های کمک‌باروری خواهم بود.

امیدواریم که بتوانیم با برگزاری وزین و شایسته این کنگره و ایجاد فضایی صمیمانه، پویا و پربار، رویدادی جهانی در خور نام ایران رقم بزنیم و در این راه، مشتاقانه پذیرای نظرات ارزشمند و مشارکت‌های گرانقدر همه‌ی اساتید ارجمند، مراکز آموزشی، پژوهشی، درمانی و محققان و دانشجویان خوش‌فکر و علاقه‌مند هستیم.

اینجانب و همکاران عزیزم در کمیته‌ی اجرایی از طریق دبیرخانه‌ی کنگره بین‌المللی «کاربرد هوش مصنوعی در درمان ناباروری» آماده‌ی دریافت نظرات، پیشنهادات و همکاری‌های سازنده‌ی شما هستیم و بی‌تردید مشارکت‌ها و حمایت‌های نهادها، مراکز، مؤسسات و شرکت‌های فعال در این حوزه‌ی نوین و رو به توسعه، ما را در برگزاری باشکوه‌تر و پربارتر این رویداد یاری خواهد کرد.

به امید دیدار شما سروران ارجمند در کنگره‌ی بین‌المللی «کاربرد هوش مصنوعی در درمان ناباروری»

logo

تهران، اوین، ميدان شهيد شهرياری، داخل دانشگاه شهید بهشتی، مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی

تلفن: 02122432020 داخلی‌های 455، 456 و 457
ایمیل: ai@avicenna.ac.ir
نمابر: 02122432021 | موبایل: 09032426859

نقشه محل برگزاری